Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Nee, niet iedere automatische lashelm is geschikt om TIG te lassen op een lage lasspanning. In het algemeen wordt gezegd dat een amperage <50 te laag is om te zien door een gemiddelde lashelm. Wij adviseren dan ook aan TIGlassers altijd een lashelm uit de Speedglas 9100 serie. Deze helmen functioneren zelfs bij amperages tot 1 ampere.

Ja, ons L-Ag2P Ultra zilversoldeer is speciaal ontwikkeld om op kleinere ruimtes te werken. Als alle soldeerverbindingen dicht op elkaar zitten kan het wel eens lastig zijn als zilversoldeer te vloeibaar wordt. Een groene vlam en een soldeer die onderuit zakt is dan vaak het resultaat. Met het ultra soldeer voorkom je dit probleem.

Met de VAF zuig/blaas ventilatoren kun je snel en eenvoudiig lasrook verwijderen uit een gesloten ruimte. Men kan er voor kiezen om een ruimte af te zuigen of om schone lucht in de ruimte te blazen zodat er een overdruksituatie wordt gecreeerd. Bijkomend voordeel is dat er schone lucht in de ruimte wordt geblazen. De ventilatoren zijn van kunststof en zijn zeer ergonomisch. Het is mogelijk om aan beide zijden één of meer slangen te koppelen.

Cibo heeft hiervoor een uniek concept ontwikkeld. Met de Time saving kits wordt stap voor stap uitgelegd hoe u tot het gewenst resultaat komt. In de wikkel van de doos en met behulp van een instructie film wordt uitgelegd hoe u uw RVS werkstuk goed kunt finishen.

Er worden in de film zeer praktische tips gegeven. De Time saving kits zijn er voor zowel hoogglans polijsten finish als voor borstelstructuur op vlakke plaat, kokerprofiel en binnenhoeken.

Winkelwagen
Scroll naar boven